Joaquim Forn relata el seu empresonament en un dietari

Rate this post

El conseller Joaquim Forn publicarà properament un dietari on relata les seves experiències des del passat 2 de novembre, el dia que la jutge Carmen Lamela de l’Audiència Nacional va decretar el seu ingrés a presó, junt amb el vicepresident Oriol Junqueras i set consellers més del Govern Puigdemont.

El llibre dietari arribarà a les llibreries el 20 de setembre amb el títol ‘Escrits de presó’ i serà editat per Enciclopèdia.

Alguns extractes, avançats per TV3 i el diari Ara, recullen les reflexions del conseller en situacions com el trasllat a la presó, el seguiment de les eleccions del 21-D des d’Estremera, la relació amb els companys i la notícia del trasllat a Catalunya.

Així, l’entrada que obre el llibre, la del 2 de novembre, relata el trasllat “infernal” a les  dependències penitenciàries des de l’Audiència Nacional i reconeix haver passat por: “Tinc por, ho reconec. Mai no m’hauria imaginat entrar en una presó, i ara hi soc. (…) Però ingressar a la presó no figurava en cap dels meus plans. Ni en cap dels meus malsons. Mai de la vida. (…) Potser perquè sempre m’han dit que soc “un bon tio” i fins i tot que en faig cara, i jo m’ho vaig acabar creient. Potser és tan sols que soc un ingenu: “Qui mal no fa, mal no pensa”, diu la dita”

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »