Joan Soteras, candidat únic a la presidència de la Federació Catalana de Futbol

Rate this post

La Junta Electoral de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha validat provisionalment la candidatura de Joan Soteras a la presidència de l’entitat federativa, per la qual cosa podria ser proclamat president dimarts que ve 18 de setembre.

Han estat acceptats 867 avals a Soteras dels 918 presentats. Ivan Carrillo, que també opta a la presidència, va presentar 130 avals dels quals han estat considerats com a vàlids 51. En total, se’n precisaven 121 perquè les eleccions es duguessin a terme.

Una vegada conegut el nombre d’avals vàlids, el calendari estableix tres dies hàbils per tractar possibles reclamacions i impugnacions, per la qual cosa si no en prospera cap, el 18 de setembre serà proclamat Soteras com a nou president de la FCF.

Soteras, vicepresident de la Federació sota la presidència d’Andreu Subies des de 2011, es va fer càrrec provisionalment de la presidència després de la renúncia de Subies, ara vicepresident econòmic de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

De 70 anys, Soteras, un empresari tèxtil de Sabadell, va ser vicepresident del CE Sabadell a finals dels vuitanta, quan l’equip estava a Primera i Segona Divisió. Posteriorment, va ser president de la junta gestora i del club arlequinat entre 2006 i 2013.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »