Joan Laporta proposa que el Barça representi la selecció catalana

Rate this post

L’expresident del Barça Joan Laporta ha revelat que “planeja” tornar a presentar-se a les pròximes eleccions del club, previstes per a 2021. Però a banda d’això també ha explicat que si Catalunya no pot competir internacionalment, el Barça és la millor opció perquè representi la selecció catalana.

Laporta, present a una conferència organitzada a Pequín per la Cambra de Comerç dels Estats Units a la Xina, ha respost a preguntes sobre el paper polític del Barça, especialment dins de la crisi catalana, tema sobre el qual ha assegurat que “si Espanya no deixa que Catalunya tingui la seva selecció per participar en el Mundial o en les Olimpíades, el Barça representarà la selecció catalana”.

Eto'o Laporta Comiat Iniesta Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

Candidat a la presidència del Barça?

“Estic planejant tornar, tot i que encara no he decidit. Encara no estic segur de fer-ho però estic pensant en com tornaríem a fer un bon projecte”, ha reconegut.

Laporta, també preguntat sobre la gestió de l’actual directiva, encapçalada per Josep Maria Bartomeu, ha indicat que estan portant el club pel mal camí. “No m’agrada la seva actitud, mai s’enfronten a les situacions. No són transparents i necessiten millorar això. En termes econòmics, el club té un enorme deute molt difícil d’afrontar relacionat al nou estadi. La ràtio entre salaris i ingressos és molt alta. (…) Estan deixant el club en la bancarrota i això és molt perillós”, ha dit.

Però Laporta no s’ha quedat aquí i ha criticat la gestió de la plantilla, tant des del punt de vista dels fitxatges, amb algunes “inversions absurdes” i “no necessàries”, com del desenvolupament de futbolistes a través del planter. Sobre això últim, Laporta ha assegurat que necessiten “reconstruir La Masia” per “produir jugadors que es converteixin en estrelles”. “Necessitem entrenadors que siguin prou valents com per posar un Messi en el camp amb 16 anys”, ha indicat en referència al debut de argentí, impulsat per Frank Rijkaard.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »