Joan Font es fa amb el 100% de Bon Preu en comprar el 50% al seu germà

Fi a la guerra dels supermercats Bon Preu. El president de Bon Preu, Joan Font, s'ha fet amb el 100% de la cadena en comprar el 50% que encara tenia el seu germà Josep. Bon Preu ha donat a conèixer aquest divendres l'acord, que no precisa l'import de l'operació, encara que La Vanguardia assegura que la transacció s'ha tancat per un preu pròxim als 350 milions d'euros.

L'acord es concreta en què Balloo Inversions, controlada per Joan Font, ha adquirit el 50% de les accions de Bon Preu a Espai d'Inversions, controlada per Josep Font. En un comunicat, el grup assegura que la reordenació accionarial "assegura la continuïtat del Grup Bon Preu en la seva integritat, en la seva estratègia de creixement, de generació de riquesa i de llocs de treball en la qual es troben immersos des dels seus inicis".

Amb aquest acord, es posa fi a les discrepàncies entre els dos germans propietaris de la cadena, que havien acabat als tribunals. 

Bon Preu és el primer grup de distribució de capital català i va aconseguir el 2018 una facturació de 1.347 milions d'euros, un 12,4% més que el 2017. Actualment, el grup està format per 7.327 persones i té 131 supermercats Bon Preu, 54 hipermercats Esclat i 49 gasolineres EsclatOil.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: