Joan Carles explota amb les cintes de Letícia: “Felipe, has de divorciarte”

Rate this post

S’acosta el Nadal i està previst que el Tió cagui a Zarzuela un regal enverinat: les cintes gravades per Villarejo de les converses telefòniques de la reina Letícia amb el seu amic íntim, el condemnat per corrupció Javier López Madrid. El govern del PSOE estaria fent moviments perquè la premsa no les difongui, però es deu referir a certa premsa. Encara queden periodistes que quan els arriba una notícia la publiquen perquè no els pertany, no és d’ells sinó de l’opinió pública. És el cas de Pilar Eyre. Al seu blog a Lecturas acaba d’oferir més dades d’aquestes converses, i s’intueix que el que parlaven els dos companys de ioga era molt fort.

felip leticia enfadats gtres

javier lopez madrid gtres

GTRES

Eyre recorda que les gravacions són anteriors al regnat de Felip, de quan Letícia era princesa d’Astúries. Daten del 2015 i tot el gremi en coneixia l’existència. La cronista reial no coneix ningú que les hagi escoltat excepte una persona: l’aleshores rei Joan Carles. Escriu Eyre:  “Enterado don Juan Carlos del contenido de las cintas,  le pidió a su hijo ‘ahora no te queda otra que divorciarte’“. El divorci del príncep Felip mai no es va produir, quan eren a temps d’aturar l’escàndol. El divorci del rei Felip serà encara més polèmic. La tesi de la Casa reial, segons ja vam publicar a En Blau el juliol, és Zarzuela atura el divorci de Felip i Letícia fins que Elionor faci 18 anys.

joan carles leticia gtres

GTRES

Joan Carles no ha vist mai amb bons ulls la seva jove. Felip s’hi va casar contra el criteri dels seus pares. Ara les cintes podrien ser la bomba que fes esclatar Zarzuela. Escriu Eyre: “Según un testigo de la investigación, “en estas conversaciones grabadas a Letizia y López Madrid no se habla de dinero, ni de amores, pero ella crítica en profundidad a su familia política”. És a dir que les fonts consultades per Pilar Eyre desmenteixen les d’ETB. La TV pública basca sosté que podria haver-hi una relació sentimental adúltera entre els dos, Letícia i López Madrid, i que Letícia ocultaria 8 milions d’euros d’origen desconegut. Eyre demana més concreció. Què diu Letícia a les cintes? “De su suegro dice “va a su bola, a la única que hace caso es a la alemana” (Corinna). Y, en otro momento, “yo nunca seré como Sofía”. Dues certeses que ja sospitàvem: en aquella època Corinna remenava les cireres de Joan Carles i Letícia sap que mai no serà al cor dels espanyols com Sofia. Continuarà…

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »