Joan Carles, acorralat pel virus: un íntim seu de la seva edat, ingressat

Joan Carles està vivint aquesta pandèmia confinat a Zarzuela. I segons el seu entorn, especialment espantat. La seva edat i les seves nombroses operacions el fan estar en situació de risc. El corinnavirus ja l'ha deixat per terra a ulls de tothom, també del seu fill, que s'ha desmarcat dels seus escàndols econòmics. I ara, l'amenaça del coronavirus l'envolta, com a tothom. 

joan carles gest GTRES

GTRES

Fa uns dies va morir una BorbóMaria Teresa de Borbó i Parma. Cosina francesa del rei Felip VI, de la dinastia carlista dels Borbó-Parma, moria pel virus a París, a l’edat de 86 anys. Joan Carles en té 82, però tem veure-li les orelles al llop. Ara, algú molt estimat del seu entorn d'amistats, ha hagut de ser ingressat amb pneumònia i han saltat les alarmes.

casa lucio

Telemadrid

casa lucio will smith

Casa Lucio

Lucio Blázquez, l'empresari de 87 anys conegut per dirigir un dels restaurants més famosos de Madrid, Casa Lucio, al que van molts famosos espanyols i internacionals i on s'ha vist molt al rei emèrit. La seva amistat ve de fa moltes dècades ("“Al Rey le gustan mis chistes y se troncha. Cuando era más joven y venía a comer o a cenar, me decía: 'Venga, Lucio, cuenta uno de los tuyos”) i allà ha anat el Borbó, per exemple, quan després d'abdicar va reunir-se amb els quatre presidents de la democràcia.

joan carles casa lucio

Efe

Lucio, l'home que ha fet famosos els huevos estrellados del seu establiment, està ingressat en un hospital segons ha informat la seva família. Un cop dur per tots els que el coneixen, com Joan Carles, per qui el restaurador sent adoració: "Soy un trabajador de hostelería sin más maestro que fijarme mucho y copiar lo bueno. Pero lo que soy es el mejor relaciones públicas de España. Bueno, el segundo mejor después del Rey Juan Carlos, que es un fenómeno". Elogis que sempre li ha tornat el monarca des que va començar a anar a menjar als anys 70, atret pel solomillo que allà es cuinava. 

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: