Javier Cárdenas es posa a plorar dedicant el programa a José M. Íñigo

Rate this post

La mort de José M. Íñigo hmereixia el seu obituari a l’últim programa on va col·laborar: Hora punta. La millor frase sobre el desaparegut presentador va ser: “Hay dos o tres personas que son referentes en la TV y los demás hemos venido a hacer lo que hicieron ellos”. No la va dir Cárdenas sino Andrés Aberasturi. El programa es va dedicar íntegrament al col·laborador desaparegut dissabte. Va recuperar moments memorables com quan Íñigo va revelar l’única veritat televisiva “En TV has de saber que cuando entras ya está saliendo. Otro ocupará tu puesto”. El discurs final de Javier Cárdenas entre llàgrimes va tenir un moment autèntic en aquest món boig de les audiències, les graelles i les crítiques. En Blau tria un altre frame per recordar el gran Íñigo, un petó que deixa enrera el de Casillas i Carbonero. Íñigo morreja Cárdenas:

cardenas morreja iñigo TVE

TVE (Clica aquí per veure el programa sencer)

El programa va fer un habitual 5,6% (8,7% a Espanya) en una nit on la competència es matava per unes dècimes de share. L’última aposta de TV3 per la ficció aquest 2018 són dos capítols de Vida privada. Va liderar amb un 15,7%. Dilluns vinent s’acaben les sèries nocturnes a TV3 després d’anys amb Ventdelplà Estació d’enllaç. Montoro apreta. TV3 manté aparcat aparcat Al cotxe que ja no emet a l’espera de dilluns sense estrenes. Qui va patir una sotragada és la TV en català que no és TV3: El Rondo 0,3€, 8 al dia 0,6% i La nit a 8tv 2,3%. Xifres pèssimes per tres programes pensats per ser alternativa. Un vespre de tensió al carrer amb unionistes armats amb tisores retirant llaços grocs no va ser ben aprofitada per un programa en directe com el de Rovira, que va tenir més estona en antena Rafel Ribó. 

arrencada llaços grocs infant jesús 2 Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

El dia deixa bones dades per Està passant (17,8%), fluixes pel culebrot Com si fos ahir (13,8%) que ja té garantida la segona temporada al setembre i  normals per Tot es mou (12,1%). Cada programa de TV3 té les seves pròpies dinàmiques però ahir vam assistir a dos instants televisius dels que permeten treure punta: dues triunfitas vestides de groc al programa de Melero i Toni Soler amb una corda al coll, en sentit literal, després de l’enèsim intent d’investidura de Puigdemont. Mereixen comentari a part. (Continuarà)

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »