Jair Domínguez desafia la justícia, esnifa la bandera i fa rècord d’audiència

Rate this post

El dia que Dani Mateo declarava com a imputat per ultratge a la bandera espanyola hi havia dues maneres de reaccionar: justificant-se o enfotent-se. El intermedio va triar la primera opció i van posar-se un nas de pallasso esgrimint la línia de defensa dels seus advocats: “Era ficción“. A TV3 arrisquen més, potser perquè cap jutge no els ha citat encara per ultratge a cap senyera, i Està passant va fer un pas més amb el drap rojigualdo. Com recuperar els mocs de Dani Mateo? esnifant-los. El programa se solidaritza amb el de La Sexta de la millor manera i la més valenta: si un jutge ha imputat Mateo per mocar-se amb la bandera d’Espanya, un altre, o el mateix, imputarà Domínguez per esnifar-se-la? Depèn si un sindicat policial el denuncia. Cal esperar.

El gag és prou potent com per empènyer el programa de Toni Soler com el més vist del dia, per sobre de tot el prime time de totes les cadenes: un espectacular 18,8% que és el rècord de la temporada. Curiós que fes gairebé el doble que el programa original on se suposa que parlarien de l’escàndol judicial d’imputar un humorista per un gag: El intermedio va fer un 10,7% de share. Toni Soler és la cara B del Gran Wyoming. On no pot arribar un arriba l’altre amb la diferència que Soler n’és el director i Wyoming no. El programa ha superat el xoc de perdre Òscar Andreu i Vicent Sanchis té el que volia, d’un èxit n’han parit dos: el nou Està passant amb Marc Giró i la resta de col·labos nous, i La nit dels Òscars. TV3 es dispara en el total del dia liderant amb Tot es mou (15,4%) o amb Si no t’hagués conegut (10,9%). Dos programes que no lideren habitualment i es van refer en dilluns.

FRAME 03

TV3

La sèrie dels dilluns és difosa, espessa, estranya. Però la competència no té èxits i TV3 triomfa el dilluns a l’espera de la comèdia Benvinguts a la família, temporada 2. Contra la vergonya judicial i política espanyola, humor.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »