Isabel Díaz Ayuso ira la xarxa pel que ha dit sobre els test de coronavirus

La Presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, té Covid-19. Va donar positiu en coronavirus després de manifestar símptomes, com vam poder veure en una entrevista a Telemadrid. Ella deia que era al·lèrgia, però es va haver de fer el test i malauradament, està infectada per la malaltia. El segon test, per cert, ja que uns dies enrere havia donat negatiu, després de detectar la malaltia en una consellera del govern madrileny. Dues proves en menys d'una setmana, quan desenes de milers de madrilenys esperen un torn que mai no arriba. 

isabel diaz ayuso - efe

Isabel Díaz Ayuso – EFE

La presidenta, confinada en un domicili (amb bandera espanyola i tot, què bé!), ha concedit una entrevista al Todo es Mentira de Risto Mejide, que l'ha preguntat directament sobre el clam que circula a la societat: hi ha favoritisme amb els personatges públics i famosos per triar a qui li fan la prova? La resposta ha provocat un incendi a la xarxa: no és favoritisme, és que "veo a mucha gente cada día". Risto ha estat ràpid: "Sí, y los conductores de autobús también"

ana rosa ayuso EP

Ana Rosa Ayuso Europa Press

Risto Ayuso Cuatro

Risto Ayuso Cuatro

Mira que podia explicar-lo de mil maneres, la majoria sense ofendre ningú i basant-se en el sentit comú. Doncs no: Ayuso té la sensibilitat d'una pedra, a banda d'una rapidesa mental i una incontinència verbal que l'han convertit en una figura inclassificable. Serà que treballar "15 o 16 horas al día" tancada a casa passa factura. Però no cola. Ja venia així de sèrie. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: