Ira d’un famós municipi espanyol després de la visita dels reis: “¡Qué desprecio!”

El dia de Sant Valentí, els reis d'Espanya han passejat el seu amor per terres andaluses. Però els que han demostrat no tenir un mínim d'afecte per l'ortografia i els pobles que regnen han estat els responsables de Zarzuela encarregats de pregonar les bondats dels Borbons.

leticia cara ecija gtres

GTRES

leticia binocles cr

@CasaReal

Després de donar-se banys de multituds visitant la Virgen del Rocío a Almonte, Huelva, amb Letícia negant el senyal de la creu, després de visitar una escola d'Écija lluint unes arracades antiindepes, després de visitar Doñana, els monarques es van aturar a Sanlúcar de Barrameda amb motiu del V Centenari de la primera circumnavegació del món d'Elcano i Magallanes. "Los Reyes de España vienen a Sanlúcar", cridaven enfervorits els veïns d'aquesta localitat gaditana…

sanlucar

Doncs encara els deuen estar esperant. Si més no, si observem el timeline de les xarxes socials de Zarzuela. Perquè la visita a Sanlúcar s'ha esborrat del mapa. Per què? Perquè el que van visitar Felip i Letícia, segons Casa Reial, va ser un altre poble, "San Lúcar", separat. Un lamentable error que dotze hores després, Zarzuela ha intentat esborrar, eliminant el tuit de la vergonya, però capturat per En Blau.

san lucar

Mira que tenen poca feina a Zarzuela com per escriure correctament els pobles on van a fer el paperot els Borbons. Una errada que la xarxa ha comentat amb sorna i indignació:

Un ridícul més de Zar Zuela.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: