Investiguen una agressió sexual a Lleida que una jove ha denunciat a través de Youtube

Rate this post

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar el suposat autor d’un atac sexual a una jove de Lleida. La jove, que ha denunciat els fets a la policia, ha penjat un vídeo a Youtube on explica tot el que va viure la nit de dimecres. En el relat assenyala que “havia baixat a llençar la brossa” quan va veure un home que després es va apropar a ella i que es va situar primer al seu darrere i després al seu davant. La noia explica que l’home li va fer tocaments i després va marxar. En el vídeo també explica que es va dirigir als serveis d’Urgències i que també que ha denunciat els fets.

La jove senyala que va pujar a casa per trucar als seus pares que van avisar una ambulància. Després va ser atesa pels serveis d’Urgències i va posar la denúncia. En aquest sentit, demana que es denunciïn aquests casos, tot i que assegura que “ella no se sent millor després de fer-ho”. En repetides ocasions al vídeo detalla que “el dany psicològic és el pitjor”. 

La noia relata que l’home “portava una gorra i un buff” i que en aquell moment “no em vaig trobar ningú més al carrer”. 

El vídeo, titulat “abús sexual”, té més 18.800 visualitzacions i té l’objectiu, segons la jove, de “difondre’s” i que es “prengui consciència”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »