Investiguen un dels Back Street Boys per una presumpta violació

Rate this post

Als anys 90 eren els reis de la música de masses. Els Backstreet Boys eren la boy band per excel·lència i es menjaven el món allà on anaven. Icones mediàtiques, ídols de milions de joves, les seves fotos omplien les carpetes d’adolescents de tot el món. Cinc nois d’Orlando anaven per la vida com si fos Disneyland. Tothom li posava una catifa vermella al pas de A.J.McLean, Howie Dorough, Brian Litrell, Kevin Richardson i Nick Carter. T’agradessin o els odiessis, quan sonava Everyboy, I want it that way o As long as you love me, no podies deixar de moure la cama i els malucs com si fossis la persona amb més sex-appeal del local.

Però els focus i l’adoració van anar disminuint. Tot i alguns intents de retrobament i de revival, ja no són el que eren. Són més grans, estan més grassos i ja no té sentit veure cinc quarantons fent coreografies i lluint pantalons ajustats marcant paquet. No només això, sinó que quan algun d’ells torna a estar d’actualitat, té més a veure amb aldarulls, amb clíniques de desintoxicació o, com ara, amb casos molt més greus.

 

A post shared by backstreetboys (@backstreetboys) on

Nick Carter, el membre més jove de la formació, està sent investigat per l’oficina del fiscal de districte de Los Angeles per una suposada violació, tot i que la identitat de la persona que ha interposat la querella no s’ha revelat. A finals de l’any passat, una col·lega de professió, la cantant Melissa Schuman, exintegrant del grup Dream, ja va denunciar Carter per un altre fet idèntic.

melissa schuman

@themelissaschuman

Schuman va assegurar que Carter la va violar quan ell tenia 22 anys, en ple èxit amb els Backstreet Boys, i ella en tenia 18. El cantant, en un comunicat, va mostrar-se desolat per les acusacions, assegurant que “quan vam estar junts, o en qualsevol moment, des d’aleshores, ella no em va dir mai que tot el que vam fer no va ser consentit“. “Sempre vaig ser respectuós i comprensiu amb ella, tant personalment com professionalment”. Després de la suposada agressió sexual, la cantant, i el seu mànager, van decidir no seguir endavant per qüestions de diners i perquè “Carter tenia l’advocat de litigis més poderós del país“. Un advocat a qui novament, se li ha girat feina amb el seu client.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »