Investiguen el novio de la detinguda per l’apunyalament de la menor a Alcorcón

Rate this post

El novio de la jove de 19 anys detinguda per l’apunyalament d’una de menor a Alcorcón ha declarat aquest dimecres davant del jutge. La policia investiga si l’home -que és l’exparella de la víctima de 17 anys- era amb la presumpta agressora quan es va produir l’atac.

Els agents estudien la hipòtesi que la principal sospitosa podria haver actuat per gelosia. La jove, que avui compareixia davant de la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 d’Alcorcón, va ser arrestada a un poble de Toledo i en la seva detenció va jugar un paper clau el seu pare, que és Guàrdia Civil.

Les primeres indagacions dels agents apunten a la detinguda com a autora material de la mort de Denisa, la menor morta. Des del primer moment, els pares de la víctima havien manifestat les sospites que tenien de la implicació en l’homicidi de la noia.

La presumpta agressora havia amenaçat en diverses ocasions Denisa, segons va explicar el seu pare a la premsa aquest dilluns. “La meva filla tenia por. Se sentia amenaçada. Vaig intentar parlar amb el pare de la noia. La meva filla em deia que estava boja”, va assenyalar el progenitor, que assegurava que havia arribat a anomenar-la “drogoaddicta” a través d’unes converses de Whatsapp.

En el marc de les investigacions, la Policia han trobat tres armes blanques en contenidors pròxims al carrer on va morir la menor. De moment han descartat que una d’elles fos utilitzada en el crim, però continuen amb l’anàlisi de les altres dos.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »