Intervenció integral al barri de Montolivet d’Olot

L’Ajuntament d’Olot ha posat a licitació la redacció del projecte constructiu de reurbanització del barri de Montolivet i inicia així un programa d’intervenció als barris construïts fa més de seixanta anys. En el cas del de Montolivet, és un dels típics barris de les anomenades “cases barates” impulsades pel Ministerio de la Vivienda de l’època franquista.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament vol tenir a les mans una diagnosi de la situació viària i urbana que marqui les actuacions de millora en matèria d’infraestructures, condicions d’accessibilitat, aparcament i mobilitat de 25.600 metres quadrats d’aquest barri d’Olot. Inclourà la realització d’estudis topogràfics, de planimetria, altimetria i fotogràfics a través dels quals s’analitzarà i es donarà solució a les mancances detectades a l’espai públic. Aquest projecte de reurbanització es fonamentarà en dos estudis anteriors elaborats per l’Ajuntament.

Entre les actuacions detectades, es preveu l’arranjament dels vials per adaptar-los a les rasants actuals, la reposició dels paviments dels carrers i les escales així com la pavimentació de voreres per plataformes úniques, la instal·lació de noves senyalitzacions o la remodelació de la xarxa de sanejament d’aigües i col·lectors.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: