Insulten una noia anglesa a una comissaria per parlar anglès i català

Rate this post

La diputada del PDeCAT al Congrés dels Diputats Míriam Nogueras ha explicat avui el cas d’una noia que va ser insultada a una comissaria per parlar anglès i català.

Tal com relata la diputada, la noia va anar al departament d’estrangeria d’una comissaria de la Policia Nacional perquè volia obtenir el document d’identificació estrangera (NIE). En un primer moment, la jove es va dirigir en anglès al funcionari, però aquest li van replicar que si no parlava en espanyol “no l’entenia”. Per això, la noia ho va tornar a intentar, aquest cop en català. “Vostè és una nacionalista de merda”, li va respondre. Finalment, la jove va abandonar la comissaria plorant i sense haver obtingut el document.

A més, Nogueras també ha explicat un altre cas d’una noia polonesa que també anava a buscar el NIE per fer pràctiques a una empresa a través d’un Erasmus. En ensenyar el seu document d’identitat polonès (Karta Pubytu) el policia no el va reconèixer i li va assegurar que els estudiants estrangers no podien treballar a Espanya. Tot i que la jove li va explicar que es tractava d’unes pràctiques que gestionava la mateixa universitat, el funcionari es va negar ha tramitar-ho i va sentenciar: “Si no t’agraden les lleis espanyoles, porta”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »