Insípid retrobament de Pantoja i Jorge Javier, que “pacten” entrar junts a ‘GH’

Supervivientes vivia una de les seves nits més esperades, amb la tornada d'Isabel Pantoja al plató de Telecinco després d'haver estat obligada a abandonar per raons mèdiques. La cantant, recuperada i favorita a la sala de màquines de Mediaset (i a la tresoreria), s'havia quedat a les portes de la gran final, però l'entrevista prometia emocions fortes.

Hi havia teca, és a dir, continguts made in Telecinco: Per començar, el retrobament televisiu de la Panto amb Jorge Javier Vázquez. Finalment, però, tot va quedar en més pa que formatge, amb 3'5 milions d'espectadors (35'6% a Espanya) que tenien la sensació de que tot estava tan gastat que resultava insípid. En comptes de pollo a la Pantoja, això era pollastre a la planxa. El presentador va intentar animar la cosa amb "pactes" trets de la màniga.

Clica per veure el moment:

Pantoja mano Telecinco

Telecinco

El tàndem Pantoja-Vázquez concursant a GH Dúo té una credibilitat ínfima, però la qüestió és crear expectatives al públic i rendibilitzar el luxós fitxatge de Paolo Vasile, ara que ha acabat l'aventura hondurenya. "No te rajes", responia la tonadillera, mentre agafava la mà del badaloní i oferia un somriure d'aquells de "dientes, dientes, que es lo que les jode" que va popularitzar quan era la reina de Marbella amb Julián Muñoz. Jorge Javier deia "no me rajo", però ja tindrà temps per fer-ho. Això sí, feia bullir l'olla recordant els problemes entre tots dos, i que serien el seu fil argumental en l'hipotètic concurs. La veritat és que tot fa pensar que, sent sincers, no se suporten. I costa d'amagar-ho: Com quan li va dir que tant ella com Chelo García Cortés eren unes mandroses.

Clica per veure el moment:

Pantoja Jorge Javier discuten Telecinco

Telecinco

"Al final acabamos discutiendo", alertava amb ironia la Pantoja, tot i que amb els que segurament ho va acabar fent va ser amb els seus fills, que la van rebre a plató tot i esbatussar-se públicament dia rere dia amb la mare lluny de casa, revelant episodis de festes esbojarrades i sexe lèsbic al sofà de Cantora que ella desconeixia. La cara bronzejada i esquifida de l'artista era un poema, esclatant en plors i gemecs (especialitat de la casa). "¿Por qué? ¿Por qué? ¿Por qué si sois mi vida os lleváis tan mal?"

Clica per veure el moment:

Pantoja mano cara Telecinco

Telecinco

Els nens, Kiko i Isa, van esquivar el xou televisiu i la reprimenda materna com van poder, al menys a les instal·lacions de Telecinco. El que va passar després ja no ho sabem. Vaja, que l'audiència, que s'ha empassat els drames, insults i peripècies dels Kardashians cañís es va quedar sense la millor part del drama. El millor resum d'una gala i una Pantoja insípides.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: