Insinuen que Manuel Valls té ‘nova amiga especial’: una burgesa catalana unionista

Rate this post

Susana Gallardo, hereva i accionista de la farmacèutica Almirall, exdona del fundador de Pronovias, Alberto Palatchi, i una de les màximes representants de l’alta burgesia catalana, va protagonitzar el passat 1 d’octubre un dels vídeos més vergonyosos d’aquell dia ple d’imatge impactants. Bandera espanyola envoltant el seu coll, es va gravar a ella mateixa votant i assegurant que havia emès el vot entre quatre i sis vegades: “Aquesta democràcia catalana és de puta mare, mai havia votat tant en la meva vida! Com que són tan demòcrates em deixaran votar tres o quatre cops“.

Això és democràcia, cony, aquí es vota non stop. Han de veure que la realitat catalana no són ells, som molta gent i que no ens hem d’amagar. No passa res!“, deia Gallardo cofoia. Ara, qui no se n’amaga de fer-se fotografies amb ella és Manuel Valls, que ha estat a Menorca al seu costat quan ella va inaugurar una sala de l’antic hospital de l’Illa del Rei, segons informa Menorca.info. Però és el diari El Español el que assegura que el perfil de l’empresària catalana encaixa a la perfecció amb les aspiracions polítiques de l’exprimer ministre francès i aspirant a l’alcaldia de Barcelona.

La burgesa s’ha erigit en una de les defensores de la identitat espanyola de Catalunya i Valls s’ha enganxat a ella com si fos el seu oracle. Gallardo, després d’anys de deixar-se veure amb Alberto Palatchi als esdeveniments més selectes de la nuit barcelonina i madrilenya, envoltats de la jet set més pàtria, es divorciaven fa dos anys després de 30 anys casats.

palatchi i gallardo

GTRES

Una separació de dues de les fortunes més importants del país que va estar al nivell mediàtic de la de Manuel Valls i la violinista Anne Gravoin, després de vuit anys de matrimoni i 12 de relació.

valls i violinista efe

Efe

Però sense solució de continuïtat, Valls anunciava, només un dia després de fer pública la separació, que havia trobat un nou amor, la diputada conservadora Olivia Gregoire.

olive gregoire

GTRES

Això va ser el mes d’abril. Però ara, en ple agost i en plena cursa per les municipals, el diari obre les incògnites i titlla de ‘nueva amiga especial‘ a Susana Gallardo. Amor? Interès? Recerca de finançament? Mecenes farmacèutica per satisfer les ambicions polítiques de Valls? Una possible parella de l’estiu que no té el color verd de la Copa d’Higea amb la serp enroscada símbol dels farmacèutics o el blanc radiant dels vestits de núvia. Un hipotètic affaire que té un color ataronjat.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »