Infecte atac de la premsa unionista a Borràs i Maragall per la manera com parlen

Fa uns dies que la Junta Electoral va prohibir dir a TV3 les paraules ‘presos polítics‘. Tampoc va agradar que al FAQS utilitzessin el hashtag #prisispilitics. Des d’aleshores, els telenotícies de TVC informen a l’audiència d’aquesta prohibició. L’obsessió unionista ha arribat fins el límit de voler reprimir la manera com s’informa. I hi ha qui se sulfura especialment amb tot el que provingui de Sant Joan Despí. L’escriptor Ramón de España n’és un d’aquests. Des de les pàgines de Crónica global ha escrit un article d’opinió criticant que “El único criterio que impera en TV3 es el político, pues para algo es el principal exponente del agit propnacionalista“.

Youtube

Carrega contra els informatius per avisar de que ja no poden utilitzar els mots prohibits amb unes dures paraules: “El textito obedece a las ganas de quedar bien con los hooligans de la patria que componen la selecta audiencia de la cadena que les pagamos todos los catalanes, queramos o no” i afegeix que “dichos hooligans también están muy cabreados con Jordi Évole por haber dedicado un Salvados a Colau y Valls ya que, según ellos, se trata de un par de desgraciados que no representan a nadie –o sea, que no son nacionalistas de pata negra– y la obligación de Évole era montar un debate con candidatos separatistas a la alcaldía de Barcelona“.

La Sexta

Fins aquí tot en ordre. Nada nuevo bajo el sol. Les habituals crítiques a TV3 i a l’independentisme. Ara bé, per justificar que el periodista de Cornellà també es deu a la seva audiència, o als seus caps de La Sexta, ho fa atacant la candidata al Congrés de JuntsxCat Laura Borràs o el candidat a l’alcaldia de Barcelona Ernest Maragall amb uns termes lamentables.

ACN

Sergi Alcázar

Évole sabe que si organiza un debate entre Laura Borràs y el TeteMaragall, su programa experimenta un incremento preocupante de espectadores que cambian de canal porque se aburren como una ostra –¿y quién no?– con semejantes muermos“. No només els titlla així, també es mofa de la seva manera de parlar: “Borràs no sabe castellano y el Tete farfulla más que habla“. De España escriu que en l’Espanya fora de Catalunya hi ha molta gent que no coneix cap dels dos polítics mencionats: “Maragall y Borràs ya encontrarán su sitio en TV3 o en BTV, pero en el resto del país son veneno para la taquilla“. Tampoc estalvia menysteniment a l’hora de referir-se als polítics que sí va triar Évole pel seu Salvados, especialment en definir que la tria d’Ada Colau va venir “porque por lo menos, le suenan a todo el mundo por ser la primera alcaldesa bisexual del universo“. Aquest és el nivell.

Ves a la font
Autor: Darío Porras

Blog

13 d’Abril de 2019 – 3:37 pm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: