Indirecta a Torra

L’exvicepresident del Govern i candidat d’ERC al Congrés dels Diputats no ha desaprofitat l’ocasió per llençar un missatge sobre l’eventual manca d’iniciativa de l’Executiu de Quim Torra en la roda de premsa que ha ofert aquest divendres al matí des de la presó de Soto del Real. “De moment, el que han de fer les institucions és governar” ha afirmat Junqueras.

“Respecte al que han de fer les institucions, de moment el que han de fer és governar” ha subratllat. “Les institucions han de complir les seves obligacions, protegir els interessos de les famílies, de les escoles, de les empreses del món del treball. Els governs han de procurar que els ciutadans visquin en les millors condicions possibles” ha dit.

“Li demano al govern que faci aquest tipus de coses: que es preocupi de la sanitat, serveis socials, de les empreses, com podem incrementar la productivitat de les empreses” ha reclamat.

Junqueras ha ofert una roda de premsa per videoconferència aquest divendres al matí a través de l’Agència Catalana de Notícies des d’una sala del centre penitenciari de Soto del Real, on es troba pres.

Ves a la font
Autor:

Últimes notícies de e-noticies

19 d’Abril de 2019 – 1:27 pm

Deixa un comentari

%d bloggers like this: