Indignació amb Ana Rosa, rendida a Abascal: “Ha sido un placer. Tendrá que venir más”

De la mitja hora que ha durat l'entrevista d'Ana Rosa Quintana a Santiago Abascal, quedin-se amb els darrers trenta segons. El comiat de la presentadora resumeix a la perfecció el massatge que AR li ha dedicat al líder ultra. Somriure de complicitat i la frase "Santiago Abascal… Ha sido como siempre un placer. Y ahora, creo que ya, con 52 diputados, no tendrá más remedio que venir más veces". Quintana justificant la dèria que tenen al seu programa en convidar algú com ell o els de la seva formació. Però la resposta del líder de Vox ha deixat en evidència la periodista: "¡Pero si yo he venido muchísimo! De hecho, creo que tienes el récord. No he venido a ningún sitio tanto como a este programa". Ana Rosa, retratada, i mirant de fugir matusserament: "No es verdad, ya lo buscaré y se lo diré". Pots veure-ho a partir del minut 32'15" clicant a la foto:

ana rosa abascal2

Telecinco

Quintana fent-se l'ofesa tenia menys credibilitat que Abascal parlant de llibertats, respecte o igualtat de drets. Ni ha estat la primera ni serà la darrera vegada que aquest personatge té el seu plató per esplaiar-se i deixar anar bajanades sense que ningú el corregeixi. 

Parlant de canvi climàtic, la presentadora s'entortolliga i li reconeix a Abascal que "estoy torpe hoy". Una Ana Rosa espessa, poc preparada i amb zero ganes d'aturar-li els peus a l'entrevistat. No, Ana Rosa, no és que avui estiguis 'torpe', és que se t'ha vist el llautó d'una hora lluny. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: