Inda titlla de “repugnant” la samarreta “republicana” de la selecció espanyola

Rate this post

La samarreta de la selecció espanyola que Adidas ha dissenyat de cara el Mundial de Rússia 2018 segueix despertant passions per part d’alguns i el costat més visceral d’altres. Amb la intenció de retre homenatge a l’equipació que el combinat espanyol va lluir al Mundial dels Estats Units 1994, la marca esportiva s’ha vist immersa en una polèmica on, donada la situació política, les sensibilitats i els nervis estan a flor de pell.

La combinació de colors pot recordar a la bandera republicana, un fet que a Eduardo Inda li sembla “repugnant”. Amb aquest adjectiu va definir el fundador d’OKDiario l’elàstica en ser preguntat per Josep Pedrerol a El Chiringuito de Jugones (MEGA)

El programa va obrir el debat sota el títol “La roja se pone morada” i va donar peu a que els seus col·laboradors opinessin sobre la samarreta. Entre totes les valoracions negatives va destacar la d’Inda, que a banda de qualificar-la, va instar als aficionats a fer-ne boicot, retirar-la i va amenaçar amb no veure cap partit: “Això és impresentable”.

Unes paraules que han generat multitud de comentaris d’usuaris que sí que la compraran. Estarem davant d’un èxit de vendes?

Posteriorment, el programa va preguntar a l’audiència si s’havia de retirar la samarreta i va plantejar dissenys alternatius.

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »