Inda marxa de plató després d’una monumental discussió amb Iñaki López

Rate this post

Tenir Eduardo Inda de col·laborador és sempre una bomba de rellotgeria. Mai no saps per on sortirà ni com pot acabar la seva intervenció…. Doncs bé, això ha sortit molt car a La Sexta Noche, que han vist com el periodista abandonava el plató molt enfadat després d’una monumental discussió amb el presentador.

El programa estava comentant la polèmica que rodeja les restes del cadàver del dictador Franco, ja que el govern espanyol s’estaria plantejant treure-les del Valle de los Caídos. Però d’un tema es va anar a un altre i a Iñaki López no li va agradar que es desviessin, arribant a enfadar-se i demanar que tornessin al debat original.

Els tertulians estaven molt encesos i seguien a la seva, amb la qual cosa Iñaki va perdre els papers començant a fer callar tothom amb crits. “Feu-me cas, ja no vull continuar amb aquest debat”, començava. I va ser just llavors quan va esclatar Inda i va sortir a ajudar-lo dient-li a la noia del costat que estava a punt de dir-li la mítica frase del rei emèrit a Chávez “¿Por qué no te callas?”.

La broma no va agradar ni un pèl a López, qui va alçar el to de veu: “Eduardo, suficient. Si creus que en aquest programa no es respecta el dret, tens tota la llibertat del món per anar-te’n”.

inda marxa de plato 2 la sexta noche

inda marxa de plato 4 la sexta noche

I, òbviament, això va molestar molt Inda: “Ah, vols que marxi? Si m’estàs convidant a marxar, marxo”. Responent el presentador: “No, com a company només et pregunto si no se’t respecta la teva llibertat d’expressió. Perquè si no ho fem, no entenc per què em critiques. Deixa’m fer la feina de moderador, que és el que he de fer. I no tergiversis les meves paraules, no t’he dit que marxis”.

Però Inda seguia repetint una vegada i una altra la mateixa frase: “Si m’has convidat a marxar, jo marxo”. Una escena típica de baralla de nens petits que els va deixar en evidència i va acabar amb el col·laborador marxant de plató quan Iñaki es va donar la volta.

Mireu el tens moment a partir del segon 30 del vídeo d’aquest tuit.

Després de la baralla tot va continuar com si res, seguint el debat de matinada. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »