Inda furgant porqueria: Tracta d’amant mantinguda la periodista Marta Flich

L'espiral d'intoxicació informativa i d'intromissió a la intimitat en la que viu Eduardo Inda segueix el seu curs. La seva croada contra Risto Mejide i el seu programa Todo es mentira l'ha portat a envestir contra la periodista Marta Flich, mà dreta de Mejide a l'espai de Cuatro. I l'Inda, creient-se un vitorino, ha fet servir tota la maquinària de les clavegueres per furgar a la vida de Flich i publicar una "informació" que la tracta com un drap: "El nieto de Franco regaló un coche y pagó un piso de lujo a la antifranquista Marta Flich".

eduardo inda gtres

GTres

Mantinguda, hipòcrita com a "nuevo icono del feminismo y modelo de la mujer independiente", amant del clan Franco però antifranquista "de boquilla", una "aprovechategui" que va utilitzar la relació per sortir a la premsa del cor… Una veritable muntanya de porqueria sobre la relació de Flich amb Jaime Martínez Bordiú el 2006. Les reaccions al timeline del navarrès, unànimes.

Flich Jaime Martínez Bordiú Ok Diario

OkDiario

Apartaments de luxe, cotxes de més de 30.000 euros, fama i glamour de la mà dels Franco, fotos amb la Preysler… La sagnia contra la periodista és interminable. I intolerable, segons la majoria dels mortals de sectors ben diversos de la vida pública. Ho té claríssim l'escriptor, politòleg i articulista Antón Losada, com també Gabriel Rufián, que destaca el silenci de molts professionals de la comunicació davant aquest nou atropellament, que l'afectada s'ha pres amb ironia.

La cacera masclista, impúdica i impune d'Ok Diario continua. Imaginem un Eduardo Inda tornant a la cova, posar-se el vestit de bus i introduint-se al seu hàbitat natural, la claveguera, allà d'on treu un "petroli" que no és or negre, sinó que són fems marrons. "Aihó, aihó…"

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: