Iñaki Urdangarín “aprèn” a la presó: Estudia un màster per ser ‘coach’

Iñaki Urdangarín vol ser "El Preparao II". I recuperar els títols que la Casa Reial li va retirar per l'escàndol de Nóos i la seva (light) entrada a la presó. No són de nobiliaris, és clar. L'exduc de Palma sap que de ducados només en tornarà a tastar si s'enganxa al tabac. Parlem de títols universitaris. Sí, com aquells de l'ESADE que li van regalar. En això també s'assembla al seu cunyat Felip, a qui diuen que regalaven els títols militars. Avui en dia però, teòricament fora de l'ala protectora de Zarzuela, potser ha de pagar de la seva butxaca els 2500€ que costa el màster en Psicologia del Coaching que estaria fent a la Universitat a Distància. I encara més important, potser apregui alguna cosa positiva estudiant. 

germa urdangarin preso GTRES

GTRES

Sí, diem positiva, perquè els resultats del màster de negocis (MBA) i la llicenciatura de la prestigiosa escola barcelonina van acabar amb el exjugador basc de handbol en una cel·la de la presó de dones de Brieva, a Ávila. "Un tiarrón", com diuen a Euskadi, tancat i aïllat entre desenes de recluses, quan pensava que era intocable.

urdangarin ESADE GTRES

GTRES

El càstig (que el 90% de la societat sap que és més postureig que una altra cosa) el va deixar gairebé pràcticament abandonat, depressiu. I potser per això s'ha decantant per convertir-se en 'coach'. En psicòleg. Ser el millor amic de sí mateix, el seu confessor i el seu terapeuta. I qui sap si, en el futur, intentar ajudar els altres. Seria de traca. Però hem vist històries molt més rocambolesques.

Urdangarin Efe

EFE

Mentre Urdangarín "torna al cole" a distància, les cròniques parlen de que al menys no ha perdut el suport de Cristina i del seu cercle més íntim, que el visita en els cèlebres vis a vis. Els estudis, les relacions i, tractant-se d'un atleta, l'esport són les tres potes sobre les que s'aguanta la vida del que signava com "El duque empalmado". De trempera no sabem si li va quedar-ne gaire, de títols només els d'ESADE i els que va aconseguir amb el Barça. I més d'un malnom que l'Iñaki vol oblidar el més ràpid possible, mentre espera aconseguir recuperar la llibertat durant les properes festes de Nadal.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: