Iker Jiménez defensa a el metge Jesús Candel després de la seva comentada intervenció a 'Sálvame': "Jo el crec"

Jesús Candel, un metge d'urgències de Granada , es va convertir aquest dilluns en tendència a la xarxa social per la seva intervenció a Sálvame . Per bé o per mal, la seva aparició al programa de Telecinco va ser molt comentada. Alguns espectadors van recolzar la seva opinió, mentre que altres van creure que estava sent molt alarmista.

Indignat per la quantitat de gent que va acudir al seu lloc de treball, Candel va assegurar que és "més seriosa fins i tot" del que els metges s'imaginen. "No sé què llets està passant en aquest país que la gent no s'assabenta de que s'han de tancar a casa seva. Per una cosa tan senzilla anem a evitar que mori molta gent ", va afirmar de forma seriosa.

A mesura que avançava l'entrevista i ja visiblement emocionat, va demanar l'aïllament, ja que "és l'única manera de carregar-se això". "I després la solidaritat arreglarà aquest país econòmicament", va rematar.

El metge va acabar carregant durament contra Pedro Sánchez i els seus ministres: "Que nosaltres estem en primera línia de batalla, que estem enganxant els tirs, i esteu mirant des de dalt i no sabeu el que està passant". "Quin país de pandereta!", Va rematar després d'un intent de Jorge Javier Vázquez per calmar-lo.

D'entre totes les opinions ha destacat la de Iker Jiménez, presentador d'Quart Mil·lenni . El periodista ha defensat amb dos tuits a Candel, conegut en xarxes com Spiriman, encara que ha reconegut que la seva actitud final no va ser la més encertada.

"Si us plau, seguiu-. Ha entrat a Sálvame i s'ha emocionat explicant el que estan vivint. Doctor indignat pel que està passant de debò ", ha valorat el periodista, que també ha enviat un encàrrec:" I els 'experts' intentant minimitzar. Encara algun, amb quall infinit, li retreu la conducta. Seguiu seu canal. Jo el crec ".

Després, Jiménez li ha recriminat el seu final, a l'considerar-lo "una mica abrupte". "M'imagino que l'estrès és molt gran. No comparteixo les desqualificacions personals, però comprenc perfectament el seu missatge ", ha afegit en el segon missatge.

"És un contrast entre la vehemència i la complaença d'altres. Jo prefereixo el primer en aquesta situació ", ha conclòs el periodista.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: