Iker Casillas sorprèn el món del futbol jugant amb un impermeable

Rate this post

La pluja al sud d’Europa s’està convertint en la protagonista de les últimes setmanes. I també agafa força durant els partits de futbol. L’última exhibició de la climatologia ha estat aquest passat dimarts a Portugal durant el partit de Champions League entre el Porto i el Lokomotiv de Moscou, que precisament va guanyar el conjunt local per 4-1.

Pluja intensa durant els noranta minuts, joc molt complicat per la gran quantitat d’aigua que hi havia sobre la gespa i una imatge curiosa: Iker Casillas anava amb impermeable. El porter del club portuguès ha canviat la seva equipació per culpa de la pluja i ha sorprès tothom amb una nova capa de roba, a banda de la seva samarreta habitual, amb un impermeable del  club.

Als porters de futbol se’l veia fa temps amb xandalls i gorres per jugar els partits, però la professionalització va deixar-los tots amb la samarreta tècnica de porter. Ara bé, la moda va canviant i Casillas agafa els impermeables de la grada dels dies de pluja per adaptar-los sobre la gespa.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »