Hoffman, sobre la continuïtat del Mobile a Barcelona: “No cal preocupar-se”

El Mobile World Congress (MWC) és a tocar. La cita més important de Barcelona amb la tecnologia tindrà lloc del 24 al 27 de febrer al recinte de Gran Via. I així serà encara durant quatre anys més, fins el 2023. Mínim. Malgrat les amenaces de Madrid i les batalles econòmiques. Ho ha dit diverses vegades la mateixa GSMA, l'organitzadora del Mobile, i ho ha repetit una vegada més el seu conseller delegat, John Hoffman, asseverant que la continuïtat del MWC a Barcelona "no em preocupa i no us ha de preocupar a vosaltres". 

Així ho ha dit durant una conferència al Círculo Ecuestre, en què ha titllat Barcelona de ser un "ecosistema increïble" per a la comunitat tecnològica i emprenedora. Amb tot, ha recordat, "com a gran ciutat que sou no heu de caure en l'autocomplaença", perquè una ciutat innovadora "s'ha d'anar reinventant cada dia". 

I és que John Hoffman és "un dels ambaixadors més importants de Barcelona". Així l'ha presentat el president de la Fira de Barcelona, Pau Relat, qui ha donat la raó al conseller delegat de la GSMA asseverant que "tenim una ciutat increïble, però nosaltres mateixos no ens la creiem i no la posem en valor. Com a ciutat i com a projecte som imbatibles".

Alhora, Relat ha relativitzat la polèmica generada per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i la seva amenaça de "fer tot el possible" per emportar-se el MWC a la capital espanyola. "En John sap que quan s’acosta el Mobile sempre arriben algunes amenaces de tormenta, però ell ja sap que junts farem que marxin els núvols i surti el sol", ha assegurat. 

"Sense comentaris"

"El 2011 havíem de decidir quin era el millor ambient pel futur del Mobile i vam estar mirant arreu però vam veure que el nostre lloc era a Barcelona", ha explicat Hoffman. "Ara tenim contracte signat amb la ciutat fins el 2023, i tothom ens pregunta que on anirem després. La veritat és que no pateixo per això, hi penso, però no pateixo. Queda molt pel 2023!"

I és que a la GSMA no li interessa la polèmica de la continuïtat del Mobile. Ja ho va deixar clar el mateix Hoffman a la presentació del MWC2020, calmant els rumors dient que "el Mobile no marxa enlloc, i això inclou Madrid". Ho ha repetit avui, i ha evadit totes les preguntes que pretenien incidir una mica més en el conflicte: "Creu que un Mobile a Madrid seria tan exitós com a Barcelona?". Resposta: "Sense comentaris". 

"I què en pensa dels aldarulls en protesta a la sentència del procés que es van produir durant el mes d'octubre a la ciutat de Barcelona?". Resposta: "Sense comentaris", ha ironitzat entre riures. 

De moment, doncs, el que és clar és que tenim Mobile per estona. I després ja es veurà, però, sobretot, "no patiu". 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: