Hisenda adverteix Cristiano Ronaldo que encara pot anar a la presó

Rate this post

Els problemes de Cristiano Ronaldo amb Hisenda després del frau fiscal de 14,7 milions d’euros seguiran el seu curs i l’acord amb el qual va arribar amb l’Agència Tributària es traslladarà en seu judicial. Aquestes mesures també es traslladen ara amb el fitxatge per la Juventus i el Sindicat de Tèncics del Ministeri d’Hisenda (GESTHA) l’adverteix que “no alterarà” els problemes tributaris del portuguès.

En declaracions recollides per Europa Press, José María Mollinedo, secretari general de GESTHA, ha afirmat que “el fitxatge de Ronaldo per la Juventus no alterarà els seus problemes amb Hisenda, perquè els advocats del jugador continuaran defensant als tribunals espanyols, i si és el cas al Tribunal Europeu de Justícia”.

I amb això volen recordar al portuguès que és “determinant” saber quan s’ha realitzat el contracte amb la Juventus perquè tributi com correspongui.

Cristiano Ronaldo PSG Madrid gol EFE

EFE

Itàlia no impedeix la presó

Mollinedo també ha assegurat que “tampoc es ressent l’interès públic perquè tot i marxar a Itàlia podria ser activada una ordre de detenció i lliurament si resultés condemnat pels delictes fiscals investigats o activar-se el conveni d’assistència mútua judicial per fer efectiu el pagament de multes”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »