Herrera insulta Puigdemont i arruïna TVE amb un penós 5%

Rate this post

En su opinión, ¿Puigdemont es un mártir, un traidor o un cobarde? Amb preguntes com aquesta Carlos Herrera ha decidit morir matant. Després que TVE l’exiliés no a Bèlgica sinó a la nit dels dissabtes per veure si aixeca cap o li talla, la guillotina ja és a l’afilador. Un tristíssim 5% de share contra el 15,2% del xou de Sábado Deluxe a Tele 5. Això a Espanya. A Catalunya encara li va anar pitjor ja que va quedar a anys llum del líder Preguntes freqüents a TV3 que va enfilar-se al 21,3%. En qualsevol empresa aquests penosos resultats suposarien la cancel·lació immediata de ¿Cómo lo ves?. TVE està perdent diners, imatge i share i tal i com va passar amb l’anterior intent fallit de posar un locutor de la caverna a fer tele, Ernesto Sáenz de Buruaga, el més probable és que aquest hagi estat l’últim programa de Carlos Herrera a La 1.

herrera puigdemont @comoloves tve

No calia esperar al resultat de la votació, el columnista català Salvador Sostres es va encarregar de dirigir la resposta de l’audiència atacant el president de la Generalitat intervinguda. Va etzibar “Puigdemont ha fugit com un covard”. Els pitjors temors del paper de Sostres es van materialitzar. Va ser convidat a debatre de sexisme l’home que ha deixat escrit “Una mujer es su cuerpo”, “Las mujeres son el sexo débil y por eso existe el tenis femenino”. Durant la seva intervenció al programa de la tele pública va considerar que l’assetjament sexual és “subjectiu” i que la llei contra la violència de gènere és “feixisme”.

sostres comoloves

Els mateixos que li van pagar el sou a Sostres, vostès i jo, van decidir que posats a pagar, també el podien atonyinar a les xarxes.

Herrera anava espurnejant el programa amb preguntes ara sexistes ara antiindependentistes per complaure els 770 mil espanyols que un dissabte a la nit es queden a casa per mirar aquest despropòsit. L’escàndol que mig govern català sigui a la presó sense garanties es va despatxar així:

herrera presó @comoloves tve

Queda el dubte si el 9% que va votar “Otra solución” pensava en el restabliment de la pena de mort a Espanya. El programa té l’habilitat de trobar convidats esperpèntics per tot. Per tractar sobre assetjament sexual a dones a la feina va trobar un psiquiatra que va sentenciar “La frontera entre coqueteo y acoso es etérea”. La tesi del programa és que tot això del l’assetjament sexual és subjectiu. La Ministra d’Igualtat és l’única catalana del govern Rajoy: Dolors Montserrat. Va veure el programa?

herrera 2

twitter Carlos Herrera

Si el PP decideix cancel·lar ja ¿Cómo lo ves? ens estalviarem que els propers convidats siguin els companys de barra i copa d’Herrera. Tots catalans això sí.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »