Guia per les mobilitzacions de l’ANC per la vaga del 8-N

Rate this post

L’ANC fa una crida a participar en l’aturada general d’aquest 8 de novembre. Ha convocat dues mobilitzacions principals, de proximitat i descentralitzades, per representar el rebuig contra el empresonaments del Govern i dels líders independentistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i la intervenció de l’autonomia catalana. L’entitat independentista prepara dues accions, una pel migdia i una altra per la tarda.

Què es convoca?

D’una banda, a les 12h l’entitat ha convocat una concentració a la plaça Sant Jaume i davant de totes les delegacions de la Generalitat arreu del territori, repartides a les Vegueries catalanes: Girona (Comarques Gironines), Lleida (Ponent), Tarragona (Camp de Tarragona), Tortosa (Terres de l’Ebre), Manresa (Catalunya Central) i Tremp (Alt Pirineu i Aran).

D’altra banda, per la tarda —a les 18h— s’han convocat manifestacions a totes les capitals de comarca del país davant dels ajuntaments. En el cas de Barcelona, la convocatòria és a la plaça de la Catedral.

Què es reclama?

Des de l’ANC es fa una crida a participar en els actes i a “aturar el país” davant de les accions d’un govern “corrupte que detesta la llibertat” i amb la mirada posada a les eleccions del proper 21-D.

L’entitat vol denunciar la intervenció de l’autonomia per part del govern centrals i l’empresonament del Govern, a més de demanar unitat de cara als comicis, precisament el dia després en què acaba el termini per presentar coalicions i amb poques expectatives de que es configuri una llista unitària.

Com arribar-hi?

En el cas de les mobilitzacions a Barcelona, hi ha diverses alternatives per arribar fins als punts de manifestació, situats al centre de la capital catalana. Amb Rodalies, s’hi pot arribat amb les línies R1, R3 i R4 fins a plaça Catalunya. Per la seva banda, si es vol arribar amb FGC, l’alternativa és el Metro del Vallès també fins a plaça Catalunya.

Per la seva banda, també s’hi pot arribar amb autobús i metro de TMB. S’hi pot arribar amb els busos V15, V17, 120 i 45 que transcorren per Via Laietana, o bé el V13, el 91 i el 59 que passen per la Rambla. D’altra banda, les millors opcions amb Metro són les estacions de Jaume I (L4) i Plaça Catalunya (L1, L3).

Anar a la font
Albert Acín

Powered by WPeMatico

Translate »