Guerra oberta entre la COPE i el Reial Madrid

Rate this post

Dimecres 11 d’abril. Minut 92 del Madrid – Juventus. Els italians són a punt de dur el partit a la pròrroga. Però un home ho impedeix, l’àrbitre Michael Oliver, assenyalant un penal més que dubtós a Lucas. Els italians s’indignen. Els madridistes respiren.

Madrid Juventus Champions EFE

Efe

Juanma Castaño, presentador i director d’El partidazo de la COPE, diu, només començar el seu programa posterior al que molts han qualificat de robatori a la Juve, que el Madrid havia aconseguit el passi a semifinals de la Champions en mig d’un escàndol mundial que pot ser recordat durant molts anys. “¿Com seria la reacció de molts si això li hagués passat a un equip espanyol?”, es preguntava Castaño. “El Madrid ha fet un partit lamentable i covard, però torna a estar en semifinals per un miracle, pels que són madridistes, i per un robatori, pels que no ho són”.

 

A post shared by El Partidazo de COPE (@partidazocope) on

Aquestes paraules van coure a la televisió oficial del club, Real Madrid TV, que immediatament es va posar a tirar d’hemeroteca per deixar amb el cul enlaire el periodista de la COPE, i, de pas, posar el ventilador en direcció Barcelona. I va trobar què és el que va dir el mateix Castaño després del 6 a 1 del Barça contra el PSG de l’any passat. Una remuntada històrica, pels culés, pels aficionats al futbol i pel propi Castaño, que obria programa fa un any parlant de la gesta èpica dels blaugrana que passaria a la història.

barça psg

@mascherano14

..Però no pel madridisme més rabiós, que va considerar que l’àrbitre del partit va xiular a favor del Barça. I entre aquests, la televisió blanca, que va fer un muntatge comparant els editorials de Castaño amb un any de diferència.  Qui se’n va fer ressò? Un jugador del Madrid que de petit, curiosament, era del Barça, Isco Alarcón, fins al punt de tenir un gos a qui li va posar de nom, Messi.

 Isco ataca directament el periodista de ràdio, al considerar que la diferència de criteri a l’hora de presentar els dos resultats és, senzillament, vergonyosa. I Juanma Castaño ha replicat. Al jugador i a Real Madrid TV, per posar-lo a la diana. Ho ha fet suavitzant el seu discurs de l’altre dia: “Jo no em vaig mullar, ni vaig dir res. I per descomptat que no vaig parlar de robatori. Vaig dir que es parlaria de robatori, em vaig equivocar? Sembla que no. Vaig pecar de no tenir tacte d’explicar l’alegria de veure un equip espanyol a semis”.

 

A post shared by El Partidazo de COPE (@partidazocope) on

Real Madrid TV… una televisió exemplar?

Però després de voler-se guanyar novament el cor dels madridistes, ha anat directe a la jugular de la cadena de Florentino Pérez: “Real Madrid TV s’hauria de tallar a l’hora de donar lliçons de periodisme”, per explicar que va estar veient el Madrid-Bayern de l’any passat que va recuperar la cadena oficial del Madrid. I, oh, sorpresa!, es va adonar que “alteren la realització per ocultar la veritat de les coses, tallen directament les repeticions que poden demostrar si a una jugada dubtosa hi ha fora de joc o no”. 

Castaño, tot i reconèixer que el muntatge amb la seva veu no és veritat ni mentida, però sí “esbiaixat i malintencionat”, diu que no reflexa el que es va dir en les dues hores de programa. A més, diu Castaño que el dia de la remuntada culer, sí va parlar de l’àrbitre, cosa que no surt al muntatge. “Aquella va ser la meva vara de mesurar aquell dia, el dia que pel que sembla, jo era un ultra del Barça”.

Reial Madrid Isco pinya EFE

Efe

Isco, desagraït

Castaño també ha dit què li sembla que fos precisament el jugador malagueny del Madrid, Isco, el que va posar-lo sota les rodes dels cavalls retuitejant el vídeo de Real Madrid TV: “Té tot el dret de pensar que el que jo faig és una merda, i la meva feina ha de continuar sent la mateixa amb respecte a ell”. Entra en el joc que els uns opinin dels altres. Jugadors, periodistes. Periodistes, jugadors. Però li ha recordat un fet: “És una mica desagraït amb la COPE. Va haver-hi un moment que a aquesta emissora li deien ‘Ràdio Isco’, perquè vam estar dos anys donant la ‘matraca’ amb ell… No demanes que et donin les gràcies, però no ho esperàvem”. No sembla factible que si Isco té un altre gos, li posi de nom ‘Juanma’…

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »