Guardiola inaugura un restaurant català a Manchester

Rate this post

El proper divendres 20 de juliol, el xef Paco Pérez obrirà un restaurant de cuina catalana a Manchester. El nou establiment (Tast Cuina Catalana) s’ubicarà a King Street, un dels carrers més emblemàtics de la ciutat anglesa, i comptarà amb tres socis de renom: Pep Guardiola, Ferran Soriano i Txiki Begiristain, la cúpula esportiva del City.

El restaurant, l’estrena del qual serà una de les novetats gastronòmiques més esperades a Anglaterra, homenatjarà el receptari català. Des del pa amb tomàquet amb embotits i formatges catalans fins a elaboracions com croquetes de pebrot escalivat o espinacs a la catalana; Manchester podrà gaudir dels plats més representatius de Catalunya.

Des del primer moment, el restaurant s’ha volgut desmarcar del futbol. “És un projecte gastronòmic. La cuina catalana és part de la cultura de la mateixa forma que l’art o la literatura”, ha explicat el mateix Guardiola. Tot i que encara falta per veure com evoluciona el projecte, el local Tast Cuina Catalana serà una idea que es podria replicar en altres ciutats del món com per exemple Nova York.

Per la seva primera aventura britànica, Paco Pérez confiarà en Miquel Villacrosa com a cap de cuina. “És el repte professional més important que he viscut i estic molt il·lusionat. Principalment, perquè amb el Paco Pérez aprens que la part humana sempre és la més important”, ha dit el xef català.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »