Guanya la preferida de direcció: ‘Supervivientes’ acaba entre crits de “tongo”

Rate this post

Quan Telecinco troba un projecte que li dona audiència, l’esprem i l’esprem… estirant-lo com un xiclet. La cadena ha vist en els realities la seva principal font d’ingressos, tenint els teleespectadors acostumats a una dosi molt elevada. La fórmula de Vasile està clara: empatxar els teleespectadors d’un programa i oferir novetats sobre aquest durant tres o quatre dies a la setmana. S’ha acabat això d’emetre només els dijous: per què no fer Supervivientes dimarts, dijous i diumenge?

Aquesta mentalitat ha fet d’or Telecinco. Aquesta edició a l’illa d’Hondures els ha fet triomfar, tocant el cel amb unes xifres de rècord dia rere dia. Ara bé, això no impedeix que els hagin criticat. Tothom els ha deixat verds acusant-los de ser uns pesats amb tants dies de programa, i han criticat encara més els concursants.

Les fortes baralles i els insults han estat una constant, tenint en Sofia Suescun la més follonera des del primer dia. L’exconcursant i flamant guanyadora de Gran Hermano era la clara preferida de la direcció del programa des del primer dia. Ningú no ha entès encara com no la van expulsar en cap de les desenes de vegades que va faltar el respecte a un company, evidenciant la poca simpatia que tenia cap a ells i deixant que el seu mal caràcter i la seva vena més viperina parlessin per ella durant els tres mesos de concurs.

final supervivientes 2 telecinco

Doncs bé, sembla que la raó principal per la qual la deixaven seguir participant era perquè havia de convertir-se en la guanyadora. Perquè sí, els pronòstics s’han complert i a la final d’aquest dijous ella ha estat qui s’ha endut els 200.000 € de premi. Que hagi guanyat ella ha estat una decisió encertada per alguns, tenint en compte que és qui més vídeos ha protagonitzat durant l’estada. Però clar, que guanyi algú que molts critiquen a Twitter, que els teleespectadors demanen setmana rere setmana que la facin fora i que resulta que és la clara preferida de la cadena…

final supervivientes telecinco

Fes clic a la imatge per veure el moment / Telecinco

Telecinco ha estat qui l’ha fet preferida, per la qual cosa els crits de “tongo” han sonat amb molta força durant aquesta final. La decisió no ha estat molt ben rebuda, sent l’opinió generalitzada que es mereixia infinitament més el premi el finalista Logan.

Però anem a pams. La final va començar entre molta expectació, estant tothom pendent de les paraules de Jorge Javier Vázquez després del ridícul del dia anterior quan van ser enxampats estafant l’audiència fent un fals directe. El presentador es va limitar a fer la feina, donant pas a unes altres imatges gravades però en aquesta ocasió mencionant que ho eren.

I d’aquí, a decidir-se quin dels tres finalistes es quedava en tercer lloc. Raquel Mosquera, Logan i Sofia van enfrontar-se a dues proves: primer construir una torre amb blocs de fusta en la qual la perruquera va quedar eliminada, i després una prova d’apnea Sofia i Logan en la qual la noia no va aguantar ni cinc segons sota l’aigua. 

Amb això, Logan es va convertir en el primer finalista de l’edició, arribant una votació que va decidir que Sofia fos competís amb ell pel premi. Finalment, ja a la 1:30 h de la matinada, un altre televoto va convertir-la a ella en guanyadora. Iniciant-se així les crítiques, dient molts que no veuen just que guanyi ella quan Logan és qui més peixos ha pescat i qui més ha ajudat en la convivència. 

Sigui com sigui, l’edició més exitosa de Supervivientes ja ha posat fi: fent que Sofia hagi guanyat els dos realities estrella de Mediaset amb només 21 anys. L’audiència assegura tenir-se-la jugada a la cadena després d’aquest resultat, però de ben segur que la pròxima edició torna a fer uns números d’escàndol. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »