Griso porta Arrimadas l’endemà de la Diada i l’acusen de “TeleCiudadanos”

Rate this post

Els matinals espanyols tenien molts convidats polítics catalans per fer balanç de la gran manifestació de la Diada. A qui ha triat Susanna Griso per obrir el seu Espejo público? Sí, Inés Arrimadas. Ja no cal dissimular. Albert Castillón s’ha apuntat al partit de Rivera i té línia directa amb els taronges. L’entrevista ha estat el reguitzell habitual: “En las urnas el independentismo nunca ha sido mayoría” i així desvia l’atenció de la diferència entre les dues concentracions, la de la llibertat dels presos polítics i la seva:

Aquest tuit només és un dels que han reaccionat a l’enèsima entrevista de la cap de l’oposició catalana a Antena 3. La xarxa ja no s’atura a sentir si Arrimadas diu res nou o si és la veu més representativa del que va succeir l’11 de setembre a Catalunya. Twitter es limita a manifestar l’afartament per veure Arrimadas al plató de Griso com si fos la co-presentadora. Si no fos pel cabell, es confondrien: 

griso arrimadas a3

Antena 3

atrrimadis ant3

Antena 3

La secció de l’entrevista es diu Un café con Susanna però pel to de la catalana amb la líder de Cs i la companyonia entre totes dues podria haver-se dit Un carajillo con Susanna.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »