Griso entrevista Abascal i la xarxa la trinxa sense pietat pel que ha vist

Rate this post

A molts espectadors aquest matí se’ls haurà ennuegat el croissant i el cafè amb llet. A primera hora, a les 9 del matí, el líder de Vox, Santiago Abascal, es prenia Un café con Susana a Espejo público

abascal griso

Antena 3

Començar el divendres veient i escoltant als arguments del líder del partit de l’ultradreta no és plat de bon gust, excepte pels 400.000 votants que va tenir a Andalusia i els altres possibles votants de la resta d’Espanya que pretenen seguir els postulats de Vox com si fossin ratolins seguint la música del flautista d’Hamelin. Però el que ha sulfurat molts espectadors d’Antena 3 no ha estat només escoltar Abascal, sinó també el posat que ha tingut Susanna Griso durant l’entrevista. 

abascal griso2

Antena 3

A banda d’un moment de tensió després que Griso l’hagi acusat de tenir “poca sensibilidad con las víctimas de la violencia machista“, la periodista catalana ha irritat especialment l’audiència quan li ha dit al seu interlocutor: “usted y su familia han sufrido constantes ataques y amenazas por parte del mundo etarra“. O quan, parlant del dictador Franco, li pregunta “¿Ha visitado la tumba de Franco?“. “He estado varias veces. Me parece un sitio precioso. ¿A usted no le gusta?“. Les fastigoses paraules d’Abascal, considerant de “preciós” un mausoleu dedicat a un assassí, hauria de fer remoure qualsevol que tingui al davant. Però Griso ha respost fugint d’estudi: “No me gusta nada, es un horror, pero hablo solo de cuestiones arquitectónicas. Arquitectónicamente hablando me recuerda a ciertos mausoleos de la Unión Soviética“. Home, reduir una vomitiva tomba dedicada a un dictador a qüestions arquitectòniques mentre l’ultradretà somreia…

abascal griso4

Antena 3

No se siente criatura del sistema? Yo también lo soy, no es un insulto“, li diu Griso. “Yo soy una criatura de mis convicciones“. “A quienes le ven como un coco, como un virus, ¿qué les dice? Aunque yo le tengo que agradecer que haya cumplido su palabra y haya venido a esta entrevista que pactamos hace muchos días y haya sido la primera entrevista que haya concedido después de las elecciones“, ha estat una altra de les frases que li ha dit una Susana Griso que ha provocat la ira de molts espectadors aterrits per l’auge d’un partit com el de Vox:

La presentadora, però, també ha rebut, i de quina manera, pels seguidors del partit d’ultradreta que han quedat encantats en veure el seu líder espiritual deixant anar barbaritats per la boca:

abascal griso5

Antena 3

Me van a atizar hoy, todo y más. Las palizas que me van a dar“… ha dit Susana Griso un cop ha acabat l’entrevista… Doncs sí.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »