Griso commou: el via crucis per adoptar la seva filla i revela què fan cada dia

La vida de Susanna Griso va canviar quan va poder tenir en braços la seva filla adoptada de la Costa d’Ivory. Va ser un camí llarg i tortuós, després de 8 anys d’angoixant espera i contratemps: “Son países con muchas dificultades. Por ejemplo, en mi caso. pillé una guerra civil, muchos cambios de Gobierno, todo eso te va retrasando“. I a Espejo público la presentadora catalana ha empatitzat amb una dona que explicava el neguit per no poder anar a buscar una nena adoptada a l’Índia per culpa de la pandèmia.

griso portada hola

Una Griso que s’ha obert més que mai confessant la impotència que se sent: “Van pasando los meses, los años y dices: por Dios… Es desesperante“. Finalment, però, va poder tenir la seva filla en braços.

griso espejo2

Antena 3

Un “regalo” que com la mateixa Griso reconeixia a La otra crónica, “Es una niña muy vital, muy feliz, muy alegre“. Curiós també va ser comprovar quina és l’activitat que més fan ella i la seva filla juntes: “Nos tiene a todos bailando mambo en casa, porque tiene mucha energía y alegría en el cuerpo. Eso también es muy sano y viene muy bien, aunque ahora no tenga descanso“. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: