Grifols guanya 468 milions fins a setembre, un 8,5 % més que l’any passat

Rate this post

La multinacional catalana d’hemoderivats Grifols va guanyar 468,3 milions d’euros fins a setembre, fet que suposa un 8,5 % més que en el mateix període de l’any passat.

En una comunicació a la CNMV, el regulador borsari, Grifols ha donat a conèixer que en els nou primers mesos de l’any els seus ingressos van créixer un 0,4 %, fins als 3.263,9 milions, encara que la seva principal divisió, denominada Bioscience, va augmentar els seus ingressos un 8 % en el tercer trimestre de l’any.

En els nou primers mesos de l’any, la multinacional ha destinat 162,5 milions a ampliar les seves instal·lacions productives i altres 199,5 milions a R+D+i, incloent investigacions com el seu estudi per frenar l’evolució de l’Alzheimer. 

Grifols ha ingressat fins als setembre 3.263,9 milions d’euros, el 0,4% més per l’impacte dels tipus de canvi. Amb els tipus de canvi constant, l’increment de la facturació ha estat del 7,9%. 

En els tres primers trimestres de l’any, les inversions netes del període s’han situat en 199,5 milions d’euros, el 4,7% més que l’any passat. L’Ebitda (beneficis abans d’impostos, amortitzacions i interessos financers) ha estat de 939 milions d’euros, cosa que representa un marge del 29% sobre els ingressos i un descens del 2,2% en relació amb l’any passat per l’increment de costos associats a l’increment de la xarxa de captació de plasma.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »