Graven María Lapiedra i Gustavo en un moment molt íntim: “M’estic… animant”

Rate this post

María Lapiedra és fins i tot a la sopa. Que posés les banyes al seu marit durant vuit anys amb el col·laborador de Sálvame, Gustavo González, va ser el hit de desembre. El programa del cor va fer l’agost, i el tema està present dia sí dia també durant més de dos mesos seguits.

Lapiedra va començar el procés de divorci de seguida -amb la seva exparella, el mediàtic Joan Laporta, d’advocat- i Gustavo va deixar la mare dels seus fills per apostar per la relació amb l’exactriu porno. El culebrot no pot ser millor, però s’anava afegint llenya al foc en convidar el marit de la catalana a comentar les novetats.

Molts els han acusat d’inventar-s’ho tot, d’orquestrar un muntatge amb el qual s’estan fent d’or. Però sembla que almenys hi hauria una part de veritat al darrere… I és que Sálvame els ha gravat en secret per analitzar les seves converses privades i els han regalat un caramelet.

Es trobaven a la sala VIP del programa esperant per intervenir-hi, quan Lapiedra va confessar que vol que mori televisivament el seu marit. Gustavo la va fer callar intel·ligentment, sospitant que podrien estar espiant-los, coneixedor de les malèfiques intencions que té sempre el programa.

gustavo i maría lapiedra telecincoFes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Això sí, al cap d’una estona van deixar-se anar i van començar a tenir una conversa molt romàntica que va fer les delícies dels seus companys un cop ho van emetre. I és que amb una veu molt tendra, Gustavo va demanar-li a la seva parella que el fes un petó: “T’estimo molt. T’estimo. T’estimo molt, vida meva. Em fas un morreo? M’he… alegrat”, confessava sensual. “Aquí m’entren pessigolles… Haurem de pujar al camerino”, deia ella amb veu de viciosa. I tot acabava amb el paparazzi assegurant que es tiraria aigua freda per tranquil·litzar-se. I tot amb el so dels petons escoltant-se de fons.

En emetre les imatges després, la parella va mostrar-se bastant enfadada i avergonyida. Encara no són conscients d’on treballen?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »