Girona tanca la passera de la Font de Rei per motius de seguretat

L’Ajuntament de Girona h tancat l’accés a la passarel·la de la Font del Rei, que travessa el riu Onyar al barri del Carme-Vista Alegre, per motius de seguretat.

La decisió s’ha pres arran d’un informe tècnic sobre l’estat de l’estructura encarregat després de detectar-hi un seguit de parts malmeses.

El document ha identificat patologies estructurals a la passera sobretot relacionades amb el deteriorament de la part inferior, bigues oxidades i lloses de formigó malmeses. Això suposa, segons l’informe, una pèrdua de la capacitat estructural.

Ara s’analitzaran amb més detall els problemes detectats per decidir de quina manera s’hi actua, i iniciar els tràmits administratius per fer els treballs de reparació, que hauran d’incloure la substitució del tauler de la passarel·la i la millora de la subestructura.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, ha argumentat que “davant de la possibilitat que aquestes patologies poguessin anar a més” han considerat que “el més sensat és tallar-hi el pas per evitar qualsevol risc per a les persones que l’utilitzen”.

Des d’aquest dimarts la passarel·la està tancada amb unes tanques i s’ha informat els veïns. Mentrestant, es pot utilitzar el Pont de la Font del Rei, situat a pocs metres, per travessar el riu.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: