Girauta i Cañas insulten TV3 per la frase d’un nen a un programa que no existeix

Rate this post

Ara que el programa electoral del soci de Ciutadans, Vox, és tancar Canal Sur, el partit d’Albert Rivera recupera el seu somni humit: tancar TV3. Dos dels representants més bel·ligerants contra TV3 són Joan Carles Girauta i Jordi Cañas. Tots dos catalans i habituals de les tertúlies. S’han posat d’acord per difondre el vídeo d’un programa de TV3 que ja no existeix: Tarda oberta. Durant una tertúlia amb nens Ruth Jiménez i Vador Lladó els preguntaven “Què voldríeu canviar” i un d’ells, el que fa el cub de Rubik mentre contesta, diu “Les lleis antigues, perquè si una llei és molt antiga pot ser que ara s’hagi passat de moda”. Impecable. Aquest és el vídeo que difon Jordi Cañas:

Sembla mentida que Girauta, que és legislador, se sorprengui que un nen digui una veritat tan inqüestionable, però insulta la cadena dient que “Da grima”. És el típic nen que parla com un adult perquè ho ha sentit d’un adult, però res del que diu és cap ximpleria. La Constitució es va elaborar en la era post-franquista, tant que tots els manuals de Dret constitucional expliquen les pressions que van rebre els pares de la Constitució de l’Exèrcit, l’Església o els mateixos franquistes. Res de nou. Però Girauta utilitza una frase infantil per ensorrar TV3:

tarda oberta

TV3 (2017)

Jordi Cañas Girauta ACN

ACN

És cert que sobta sentir segons què d’un nen de 8 anys, però Girauta ho aprofita per escriure que ‘TV3 da grima’ i que una tertúlia amb nens és “propaganda”. I per postres insulta els mestres catalans dient que n’hi ha d’analfabets i abusadors infantils. Els “abusadores políticos infantiles” són els que utilitzen la frase d’un nen com argument polític. Cañas i Girauta fan servir el fragment d’un nen d’una tertúlia de fa més d’un any d’un programa que ja no es fa per atacar la seva bèstia negra: TV3.

etb abvascal sense ficcio

ETB

Ho publiquen l’endemà que la TV pública de Catalunya ensenyés la cara fosca de Vox, el seu soci de govern a la futura Junta de Andalucía. El documental de Vox a TV3 es va emetre excepcionalment en castellà i això ja va fer treure de polleguera algú. L’espectador inhabitual de TV3 va veure què és Vox explicat en castellà i va entendre millor amb qui s’està associant Ciutadans. D’aquí plora la criatura.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »