Genial clatellot d’un presentador català contra l’homofòbia d’una espectadora

El clatellot ha estat tan sonor com merescut. Senzillament genial. La millor forma de deixar en ridícul als homòfobs que, malauradament, abunden a la nostra societat i que segueixen pensant que tenen dret a assenyalar amb el dit al diferent. De fet, aquesta diferència és la que els fa pensar que són superiors. Supremacisme sexual, podríem dir. Una expressió que pot definir perfectament la penosa piulada d'una espectadora de Cazamariposas (Divinity), el programa de safareig presentat pels catalans Nando Escribano i Núria Marín. La senyora està molesta, pobreta, per tres motius: el primer, perquè sembla que li ofenen els gais a la societat. El segon, perquè creu que surten massa sovint a la tele. I per acabar, perquè precisament Escribano també és homosexual, i la cadena no només no ho amaga, sinó que fereix la seva sensibilitat en presentar-nos a la parella del jove català, Jorge Caballero. Aquesta és la 'perla' que ha dit aquest personatge tan tolerant: 

Olé i olé. Premi a la homòfoba del mes. Tan ridícul i baix que fins i tot l'agreujat no pot sinó pixar-se de riure amb l'opinió-queixa d'aquesta cavernícola. Escribano li ha clavat una cleca de les que no s'obliden, o almenys no s'haurien d'oblidar. Tot i que, malauradament, d'on no n'hi ha no en raja, i segurament la mentalitat rovellada de la teleespectadora no té remei. Faria bé de sortir una mica més al carrer i deixar-se de tanta tele: hi ha gent a la que no li fa gens de bé. Això sí,  qui sembla absolutament sembrat és Escribano, que l'ha esmicolat via Twitter: "si miras la tele más de 3 minutos te salen plumas"

Nando Escribano Jorge Caballero novios @nandoescribano

Nando Escribano Jorge Caballero novios @nandoescribano

A la dona sempre li quedarà el recurs de 'jo només preguntava'. Però només formular la pregunta defineix 'la pasta' de la que està feta. Benvinguda al segle XXI, senyora. Si tant li molesta, la solució és fàcil. I no passa per les xarxes socials.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: