Galeta amb la mà oberta de Basté al govern espanyol pel coronavirus al FAQS

La compareixença del president del Govern, Pedro Sánchez, 8 hores més tard del que estava prevista, va ser un despropòsit majúscul, i, si m'apuren, una falta de respecte a la ciutadania en uns moments de crisi com aquests en els que el que es necessita són accions, intervencions, fets i paraules a l'altura de les circumstàncies. Però res de tot això hi va haver en la seva declaració sobre el coronavirus. És clar que 12 hores després, la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, també ha fet un paper igual de galdós davant els micròfons de RAC1.

pedro sanchez

TVE

Un Sánchez que transmetia poca seguretat, temor i sensació de pilotada amunt impròpia d'un govern d'un país amb un focus crític de la pandèmia. Per no parlar del 155 sanitari encobert que es transpira cap a Catalunya. Un dels que ha atonyinat de valent Sánchez pel seu paper d'estrassa ha estat Jordi Basté. El director i presentador d'El món a RAC1 ha visitat aquest dissabte al vespre el Preguntes freqüents, i la clatellada que li ha dedicat al president del govern ha estat demolidora. Basté ha dit en veu alta el que molts vam sentir després de veure la compareixença del president del govern: "Necessito un govern que comuniqui, gent que em doni pau. El que avui ha fet Pedro Sánchez em sembla inconcebible des d’un punt de vista comunicatiu”. 

baste faqs

TV3

"Ens hem estem enfotent… Tenim un problema, la gent està acollonida. Tu no pots sortir a les 9 quan has dit que sortiries a les 2, i si prens mesures, les prens contundents, perquè la sensació que tens és d'una inseguretat comunicativa que feia molta por. Semblava 'Tengo una pregunta para usted". Malauradament, era una compareixença del president del govern davant la crisi sanitària més bèstia de la democràcia…

"Vull gent que em transmeti seguretat, que digui: 'això anirà així, així i així"… Ens temem que Basté, i molts altres, ja podem esperar asseguts. Transmetre seguretat i autoritats polítiques és un oxímoron:

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: