Furiosa reacció de Pilar Rahola contra Pedro Sánchez per Igualada

El degoteig de reaccions indignades per la negativa de Pedro Sánchez i el seu govern a permetre el confinament total d'Igualada i la Conca d'Òdena és imparable. Catalunya no es pot creure l'obstinació de Madrid, que rebutja amb arguments inversemblants la petició de la Generalitat per endurir les mesures preventives a la zona zero de la pandèmia. Hi ha qui sospita de les veritables intencions de Moncloa; d'altres auguren la medalla d'or de la infàmia al President socialista, i ara és Pilar Rahola qui no pot contenir-se ni un segon més i esclata enfurismada davant del sense sentit de l'executiu espanyol. 

Comitè tècnic coronavirus Fernando Simon - EFE

Comitè tècnic coronavirus Fernando Simon – EFE

hospital igualada efe

Hospital Igualada EFE

L'escriptora, preocupadíssima per les 70.000 persones en greu risc davant l'avanç imparable del Covid-19, sense filtres: "Aneu-vos a la merda". Engega a dida a Sánchez (també en castellà, per si té problemes de comprensió lectora) i els seus adlàters sense compassió, després de llegir a El Nacional.cat les vergonyants explicacions del Dr. Fernando Simón per negar-se a acceptar la sol·licitud urgent del Govern de Quim Torra: diu que no s'ha pogut demostrar que el tancament total sigui efectiu. Un insult a la intel·ligència i una decisió temerària per a la població de l'Anoia i la seva capital. Rahola diu prou, i es deixa de romanços: a pastar fang.

pilar rahola - TV3

Pilar Rahola – TV3

Pedro Sánchez Pablo Iglesias EFE

Pedro Sánchez Pablo Iglesias EFE

Espanya només es mira el melic madrileny i lliga de mans i peus Catalunya, que emmalalteix segon rere segon. Sánchez li fa el joc a la ultra dreta i a la dreta ultra: li preocupa més l'honor i la butxaca que la salut dels que, diuen, són ciutadans del seu regne. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: