Fujifilm s’emporta a Madrid la seva seu social

Rate this post

La companyia japonesa de material fotogràfic Fujifilm ha traslladat de Barcelona a Madrid la seu social de la seva sucursal espanyola. Fujifilm opera al mercat espanyol comercialitzant productes i serveis com càmeres digitals, consumibles, material de fotografia analògica i equips de radiologia, mamografia i veterinària, entre d’altres.

La multinacional japonesa, que fins ara tenia el seu domicili social al carrer Aragó de Barcelona, s’ha sumat a la llarga llista d’empreses que en els últims mesos s’han emportat la seu fora de Catalunya, reubicant-la al carrer Mercalli de Getafe, a Madrid.

Fujifilm, amb seu central a Tòquio, ha passat recentment a controlar la firma d’equips d’oficina Xerox en una operació valorada en uns 6.100 milions de dòlars.

L’empresa compta a Barcelona amb un ‘hub’ dedicat a la innovació oberta i vol potenciar el negoci de les membranes per al tractament d’aigua.

A més de Fujifilm, altres empreses han mogut les seves seus socials de Catalunya als últims dies, com Cibum Foods, dedicada a la distribució de productes d’alimentació, o el proveïdor d’implants dentals Biotem, segons consta en l’últim Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME). 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »