Froilán captiva una famosa actriu de Telecinco

Rate this post

Froilán s’ha convertit en tot un personatge. Néixer dins la família reial ja és sinònim de fama i repercussió, però encara més si crees polèmica i protagonitzes escenes. El primogènit de la infanta Elena ha acaparat els flaixos des de ben petit, però ha estat quan ha arribat a la majoria d’edat que ha començat a ser considerat com un dolç per la premsa.

Festes, males notes, baralles, xicotes, jocs d’atzar… La polèmica l’envolta, i ell sembla sentir-se d’allò més còmode. El seu nom és a tot arreu, i fins i tot a televisió. L’estrena de Cuerpo de élite a Antena 3 va ser tot un èxit, tenint entre els seus protagonistes precisament a Froilán.

I és que la primera missió dels actors és salvar el nebot del rei Felip VI, en perill a l’Europa de l’Est. Però els guionistes van tenir picardia i mala llet, fent que no estigués segrestat, sinó de festa.

froilan cuerpo de elite

La imatge de ‘Froilán’ a la sèrie, amb una funda de mòbil amb molta intenció / Antena 3

I ara tots parlen de la seva ‘participació’ arran d’una fotografia de Cristina Castaño, una de les actrius. I tot, perquè s’ha trobat amb el Froilán de debò: “Aquí una prova de com m’agrada preparar-me els personatges. Pur mètode. Aquesta picada d’ullet no l’entendrà tothom. Només els 4.200.000 teleespectadors que van veure el primer capítol de El cuerpo de élite (…). Per cert, Froilán, el de debò, un encant amb mi”.

Totalment captivada, sembla que només ella ha tingut bones paraules per Froilán. Perquè la gran majoria dels comentaris s’ha dedicat a criticar-lo. Sembla clar que parlar del petit Borbó és sinònim de polèmica. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »