‘Friends’ es passa a la HBO

Tot i que fa 15 anys que va acabar, ‘Friends’ continua sent una de les sèries més populars entre els espectadors actuals, sobretot des de que va passar a formar part del catàleg. Ara la sèrie canvia de mans i, a partir de l’1 de juliol, disponible de forma completa a la HBO Espanya. Segons ha explicat la plataforma, serà a partir d’aquesta data quan incorporarà les deu temporades de que consta la ‘sitcom’ a la seva oferta de sèries. 

La vida eterna de ‘Friends’

La vida eterna de ‘Friends’

El pas de Netflix a la HBO no és anecdòtic. ‘Friends’ ha sigut un dels continguts més consumits de la plataforma i durant setmanes es va situar al capdavant de les llistes de les sèries més ‘maratonejades’ en aplicacions com TV Time. A finals del 2018, Netflix va pagar 100 milions de dòlars a Warner , propietària dels drets de la sèrie, per mantenir-la durant un any més al seu catàleg. La futura plataforma de ‘streaming’ de Warner feia perillar la continuïtat de la sèrie de Jennifer Aniston a Netflix, que va decidir triplicar el seu esforç econòmic -abans pagava 30 milions l’any- per no perdre la ‘sitcom’. Aquesta inversió havia d’assegurar que ‘Friends’ estaria un any més en exclusiva al catàleg de Netflix, fet que l’anunci d’avui de la HBO posa en dubte. De moment, Netflix no ha confirmat si seguirà tenint la sèrie disponible un cop es pugui veure a la HBO, com sí passa amb altres sèries, com per exemple, ‘Pose’, que té la primera temporada a Netflix, mentre a la HBO s’emet la segona entrega i també s’ofereixen els primers capítols. 

La HBO, que forma part de l’entramat d’empreses sota el paraigua de WarnerMedia, està vivint un moment especialment bo. Després del final de ‘Joc de trons’, que plantejava el debat sobre quina seria la propera gran producció de la plataforma, la HBO ha aconseguit conquistar crítica i públic amb la minisèrie ‘Chernobyl’. El relat de l’accident nuclear s’ha convertit una de les sorpreses de les temporades, obtenint més bona puntuació que ‘Joc de trons’ en el portal especialitzat IMDB. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: