Frenen una persecució policial just davant del president Torra

Persecució policial a la Rambla i a pocs metres d’on era el president de la Generalitat, Quim Torra. Una conductora es va saltar ahir a la nit un alto de la Guàrdia Urbana, tocant a la plaça Catalunya, i una patrulla de motos la va perseguir per la Rambla fins a arribar a frenar-la col·locant els vehicles al mig de la calçada per poder detenir-la. L’escena va deixar moments de desconcert perquè va coincidir en el lloc i en el moment en què el president de la Generalitat sortia del Liceu de veure l’òpera ‘Tosca’, de Puccini.

🔷 Detectat un incident de trànsit a 📍l’estació de Lliceu a pocs metres del President Torra.

❗️ Segons testimonis el conductor podria haver accelerat en veure el President. #AlertaHelpers pic.twitter.com/CRYnGYlQcT

— Helpers [BCN] (@BCNHelpers) 25 de juny de 2019

Segons han informat fons municipals, però, l’incident no té relació amb la presència de Torra, i la conductora del vehicle, que va donar negatiu en el test d’alcoholèmia, va quedar detinguda per un presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Hem intervingut a l’altura del Liceu en un incident amb un vehicle que ha fet cas omís de les indicacions dels agents. S’han col·locat les motos per aturar la seva fugida i se l’ha detingut. No difoneu informacions no contrastades i seguiu els comptes oficials. pic.twitter.com/KXZkdN7ruK

— Guàrdia Urbana Barcelona (@barcelona_GUB) 25 de juny de 2019

Davant dels rumors de la possible relació entre la fugida del vehicle i la sortida de Torra del Liceu, la policia municipal va fer una crida ahir a la nit a no difondre informacions no contrastades.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: