Fotos del seu membre (i més): això li enviava l’home més ric del món a l’amant

Rate this post

Jeff Bezos és el fundador d’Amazon i l’home més ric del món segons la revista Forbes. Ara la seva dona MacKenzie Bezos li ha demanat el divorci després que sortís a la llum una llarga investigació de més d’un any per part de la revista National Enquirer  sobre una infidelitat del magnat amb una amant, Lauren Sánchez. Punt i final a 25 anys de matrimoni. I una fortuna de 142.000 milions d’euros que es repartiran a parts iguals.

jeff bezos

@jeffbezos

La relació de Bezos amb la seva amant va començar fa vuit mesos. Tots dos casats, tots dos citant-se clandestinament en hotels, fins i tot, sortint en pijama de casa seva. Com es va adonar la seva dona de les banyes? En comprovar que el registre de vol del seu jet privat sempre incloïa un mateix i repetit nom femení en la llista de passatgers: Lauren Sánchez. 

lauren sanchez gtres

GTRES

La revista amenaçava l’empresari de publicar el contingut d’una sèrie de missatges pujats de to que acreditaven l’affaire extramatrimonial. Bezos va intentar comprar el seu silenci. Però el director de la publicació és íntim del president dels Estats Units, Donald Trump, alhora enemic acèrrim de Bezos. Resultat? Tot el país ha vist els missatges de Bezos pujats de to, provocant un escàndol als estats Units de dimensions bíbliques. El que no s’ha atrevit a publicar National Enquirer són les fotos del seu membre, una imatge “implacable dels seus genitals que és massa gràfica per a poder-la publicar“, segons la revista.

El que tampoc han publicat són selfies de Bezos sense samarreta i amb una tovallola lligada. Però sí que han transcendit els missatges de Bezos a la seva amant on li deia coses com “Vull ensenyar-te el meu cos, ensumar-te, esnifar-te. Vull fer-te petons, penetrar-te lentament i suaument… I potser pel matí et desperti i ja no sigui tan amable amb tu“. El fundador d’Amazon també tenia temps per a romanticismes: “És més gran del que mai ha estat i encara s’està inflant“. Parlava del seu amor, per no convidar a l’error. Com ha dit Jordi Basté a RAC1, Bezos, ternura, qué derroche de amor, cuánta locura.

bezos peto gtres

GTRES

¿Saps el que vull? Emborratxar-me una mica amb tu aquesta nit. Escoltar-te i riure… Bàsicament“. Ara ja no riu tant.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »