Fotos d’Andrea Janeiro Esteban al concert de Rosalía: què li passa a la cara

Andrea Janeiro Esteban té els dos cognoms més famosos de la premsa rosa: el d'un torero i el de la princesa del poble. Jesulín de Ubrique i Belén Esteban van tenir una filla extramatrimonial ara fa 20 anys i la noia no vol sortir als mitjans però els mitjans sí que volen que surti. Una lluita amb els paparazzi que apunten a tot famós major d'edat que passeja pel carrer. Al concert de Rosalía al Mad Cool vam veure la foto de l'artista catalana amb la Esteban però no la de Andreíta: fins ara. Aquestes són les imatges que han captat els teleobjectius:

andrea janeiro belen esteban concert rosalia GTRES

andreita janeiro i belen esteban gtres

GTRES

Andrea Janeiro ha après que no vol sortir i no surt a cap imatge a cara descoberta, es tapa amb la mà, el mòbil o el que calgui. L'última foto publicada és la del segon casament de la seva mare. Va desaparèixer de l'exclusiva de Hola però twitter sempre guanya i la va captar:

andrea janeiro twitter

Arxiu / twitter

La noia va molt senzilla al concert d el'estrella catalana, cara sense maquillar, cabell en una cua i roba còmoda festivalera violeta. Els paparazzi es van veure superats per l'habilitat d'Andrea de no ensenyar la cara. O s'ha cremat pel sol, o com alguns especulen s'ha operat o el més probable: no vol sortir. Aquestes fotos es cobren menys. Andrea 1-paparazzi 0.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: