Fotos a ‘Interviu’ de Cristina Seguí, periodista ultra i exnòvia d’Ortega Smith

A Vox tenen predilecció per les dones morenes, guapes i fatxes. La segona esposa de Santiago Abascal, Lidia Bedman, és instagramer, ultra i mare dels seus fills. La nova estrella a les xarxes tipus Forocoches és Mireia Borrás, diputada de Vox al Congreso. I quan Susanna Griso parlava d'aquestes noves estrelles ultres sexys, un dels tertulians d'Antena 3 aportava una dada poc coneguda: Cristina Seguí, tertuliana d'ultradreta i ex de Vox, va ser portada de la desapareguda revista de nus femenins Interviu.

cristina segui interviu

Interviu

El tertulià de Griso i experiodista de la desapareguda revista revela que li van fer a Seguí una sessió de fotos que no va agradar als dirigents de Vox, entre d'altres a Javier Ortega Smith que era parella sentimental de Cristina Seguí. Seguí, columnista d'Eduardo Inda, va abandonar el partit Vox després de denunciar que un dels seus dirigents s'havia lucrat amb el partit . Corria 2014 i segons el diari El Mundo "Seguí anuncia su dimisión como directiva de Vox tras acusar de lucro irregular al presidente en funciones de la formación, José Luis González Quirós. La valenciana aseguró que abandona su puesto "para ahorrarle el trance al partido y dar ejemplo".

segui ortega smith Twitter ok. jpg

Twitter

Ara les fotos de Seguí a Interviu tornen a l'actualitat per Antena 3, però no se la veu despullada. Només volgudament sexy.

segui interviu

cristina segui cuatro ok

cristina segui cuatro

Cuatro

Seguí segueix difonent ideologia de dreta extrema des de les TV i els diaris. I té el seu públic. El màxim que es despulla és escrivint amb boli barato amb bandera d'Espanya.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: